Kies een toepassingsgebied »

Nieuwe burelen site Floriffoux

De afgelopen weken is er één en ander vernieuwd bij Remacle. Niet alleen is het nieuwe mobiliteitsplan positief ontvangen door klanten, transporteurs en eigen medewerkers (lees hierover meer in het item ‘Mobiliteitsplan Remacle’), ook is de commerciële afdeling verhuisd naar een nieuw bureau op de site.

De medewerkers van de verkoopafdeling zijn nu beter gegroepeerd met andere afdelingen als boekhouding en logistiek. Ook voor de vrachtwagenchauffeurs is het een grote verbetering, ze hoeven zich nog maar één keer aan te melden voor het afhandelen van de nodige documenten en dit bespaart kostbare tijd. Ook uit veiligheidsoogpunt een duidelijke verbetering, daar men vroeger over de werkplaats heen moest, waar bijv. ook de heftrucks rijden.
Voor de klanten van Remacle is er achteraan de nieuwe burelen een grote showroom gekomen waar een gedeelte van het ruime productgamma gepresenteerd wordt. Bovendien worden er interactieve 3d beelden getoond van o.a. de waterzuiveringsproducten. De showroom biedt tevens volop mogelijkheden voor het uitnodigen van klantgroepen, architecten & studiebureau’s, productdemonstraties, opleidingen én uiteraard persoonlijk contact.
Aanvullende product informatie zoals documentatie en brochures zijn tevens onmiddellijk bij de verkoopburelen verkrijgbaar.

De oude gebouwen blijven gewoon gehandhaafd en worden tegenwoordig bezet door de bedienden van productie. Ook dit komt het proces ten goede, want men zit hier nu aan de bron van de productie.

Remacle is door deze vernieuwingen nog beter toegankelijk voor haar klanten. De mooie ligging en ruime parking maken het plaatje verder compleet.

Contact us