Kies een toepassingsgebied »

 

Combitank Waterzuiveringsstation Thetis Clean® Infiltratieputten Kelders Trappen Trappen Wijnrekken Lateien/Lintelen Lateien/Lintelen Lateien/Lintelen Afstandhouders Afstandhouders Muurkappen Muurkappen Muurkappen Schoorstenen Schoorstenen Goten Goten Zandvangers Borduren Borduren Grazon boordstenen Grazon boordstenen L-elementen L-elementen Afsluitingen Bloembakken Bloembakken Grasdallen Grasdallen

Remacle beton

Bekijk nu onze nieuwe bedrijfsvideo!

Gebundelde krachten
Met meer dan 75 jaar ervaring zijn Remacle Beton, Olivier Beton en Max Pels Beton uitgegroeid tot betrouwbare en professionele partners. Als klant kunt u meer dan ooit rekenen op deze fabrikanten van kant-en-klare prefab betonproducten voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. De 3 ondernemingen maken deel uit van de internationale, beursgenoteerde groep CRH (Cement Roadstone Holding) met hoofdzetel in Ierland. Actief in 34 landen, met 3.600 fabrieken wereldwijd en een omzet van € 18 miljard is CRH uitgegroeid tot marktleider in grondstoffen, bouwmaterialen en producten voor infrastructuur en waterbehandeling. Wereldwijd zetten onze 76.000 gemotiveerde medewerkers elke dag alles op alles om onze reputatie als sterke speler in de sector waar te maken.

Verklaring met betrekking tot slavernij
CRH zet zich al jaren in voor mensen- en arbeidsrechten. CRH vindt slavernij in al haar vormen verwerpelijk en wenst dat alle CRH-bedrijven de verantwoordelijkheid hebben ervoor te zorgen dat het niet in hun invloedssfeer voorkomt. Raadpleeg de verklaring 'Betrokkenheid bij Mensenrechten' van CRH.


Wezenlijke ervaring
Als klant kunt u bij CRH rekenen op een brede dienstverlening die alle verwachtingen overtreft. Onze enthousiaste en toegewijde medewerkers gaan samen met u op zoek naar de beste productoplossingen en ze verzekeren een optimale begeleiding van al uw projecten. Bovendien streven we er elke dag naar om het ruime en kwaliteitsvolle productgamma naar een nog hoger niveau te tillen. Door continu te investeren in R&D en een up-to-date machinepark, door trends in het vakgebied op de voet te volgen en door snel in te spelen op nieuwe behoeftes.

Snelle bereikbaarheid
Zit u met vragen over ons productgamma of heeft u nood aan waardevol en deskundig advies? Onze professionele medewerkers staan steeds paraat! Contacteer ons gerust telefonisch of via e-mail, we helpen u graag persoonlijk verder. Of bezoek een van onze verkoopkantoren of diverse stocklocaties. We hebben ruime openingstijden zodat u kunt langskomen op een moment dat het u zeker uitkomt. Dankzij ons uitgebreid dealernetwerk vindt u vast en zeker ook een lokale aanspreekpartner in uw buurt. En tot slot kunt u natuurlijk steeds terecht op onze website: u vindt er niet alleen een overzicht van ons volledige assortiment, maar ook filmpjes over de werking van onze producten, technische fiches en plaatsingsvoorschriften.

Logo CRH
Member of CRH plc

Neem ook een kijkje op de onderstaande websites van onze zusterbedrijven:
www.stradusaqua.be
www.struykverwoaqua.nl
www.rhebau.de
www.fema.be

Contact us